Se vinde un Aston Martin care i-a aparținut lui David Beckham

Autor: Elena Luchian 03 iul. 2020 Știri auto

Se vinde un Aston Martin V8 Volante care i-a aparținut lui David Beckham. Fostul fotbalist l-a achizționat în 2003, atunci când juca la Real Madrid.

GALERIE FOTO

Admiratorii îl vedeau prin Londra, în fiecare vacanță, la volanul acestui Aston Martin V8 Volante. La un moment dat, starul a decis să-și ia mașina la Madrid. Astfel, în timp ce colegii “galactici” veneau la antrenamente cu supercaruri, David Beckham venea cu modelul decapotabil construit în 1988.

Mașina este vopsită în vișiniu și are interior din pieel crem. Sub capotă funcționează un motor V8 de 420 de cai putere, care ajută mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5,2 secunde. Viteza maximă a automobilului clasic este de 270 km/h.

Vehiculul a trecut și prin operațiune de tuning și a primit și un nou sistem de evacuare.

Se pare că doar 78 de astfel de mașini sunt în lumea întreagă. David Beckham și-a luat adio de la modelul exclusivist în 2018 când a decis să-l vândă, după 15 ani în care modelul a purtat numărul de înmatriculare “DB1001”.

Anul acesta, chiar înainte de impunerea restricțiilor provocate de pandemia de coronavirus la nivel global, mașina a fost expusă la Classic Car Show de la Londra.

David Beckham locuiește de ani buni în Los Angeles și nu a luat în calcul livrarea mașinii decapotabile în California. Soția sa, Victoria, care a decis să trăiască în Londra, are alte preferințe în ceea ce privește mașinile.

Cât costă Aston Martin V8 Volante care a fost condus de David Beckham la Madrid și Londra?

Un dealer Aston Martin a publicat anunțul referitor la vânzarea automobilului. Modelul poate ajunge la oricine este dispus să plătească aproape jumătate de milion de euro pe el. 445.000 de lire sterline, adică aproximativ 494.000 de euro.

Mașina este perfect funcțională și arată impecabil. În preț este inclusă și o garanția valabilă pentru o perioadă de 12 luni din momentul achiziției.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide