Aston Martin DBX va fi prezentat în România. De la ce preț poate fi configurat în țara noastră?

Autor: Marius Vișan 26 nov. 2019 Știri auto

Aston Martin marchează un nou capitol  în istoria sa de 106 ani prin lansarea modelului DBX, primul său SUV.

GALERIE FOTO

Programat pentru producție în unitatea de fabricație din St Athan, Țara Galilor, DBX dispune de o platformă dedicată SUV-urilor, lucru rar întâlnit în întregul sector.

Alimentat de o nouă versiune a caracteristicului motor V8 Twin-Turbo de 4 litri şi un propulsor furnizat de Mercedes-Benz, DBX oferă o putere impresionantă de 550 de cai-putere și 700 Newtoni-metru de cuplu, reglați cu atenție pentru a satisface nevoile specifice ale acestui model.

Motorul V8 are capacitatea de a propulsa automobilul de la la 0 la 100 km / h în 4,5 secunde, ajungând o viteză maximă de 291 km/h.

Interiorul luxos realizat manual, acoperișul panoramic din sticlă, o gamă contemporană de furniruri și metal rafinat asigură un ambient interior excepțional. În plus, aceasta include și o serie de materiale inovatoare, respectiv prima aplicare din industria auto a unei țesături din 80% lână, ce oferă o alternativă la fibra de carbon și un design estetic distinctiv.

Lansarea oficială în România

Modelul urmează să fie prezentat în mod oficial în România în data de 19 decembrie 2019, în cadrul reprezentanței Aston Martin, deținute de compania British Motors, parte a Grupului Forza Rossa.

Aston Martin DBX poate fi deja configurat în reprezentanță, putând fi achiziționat la un preț începând de la 165.000 euro plus TVA, devenind astfel cel mai accesibil SUV pe segmentul de lux al acestei categorii de automobile. Mai mult decât atât, pachetul de dotări standard include o listă complexă de avantaje mai mult decât atractive, printre care: plafon panoramic, scaune și oglinzi încălzite, senzori de

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide