Atenție, șoferi! Există site-uri false care vând roviniete. Ce trebuie să știți

Autor: ProMotor 10 dec. 2019 Știri auto
Atenție, șoferi! Există site-uri false care vând roviniete. Ce trebuie să știți

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR îi avertizează pe șoferi că au apărut site-uri false care vând roviniete. Iată ce trebuie să știți atunci când achiziționați roviniete pentru a nu fi înșelați.

CNAIR a constatat că există un portal web neautorizat pentru achiziția rovinitei, la adresa „www.rovinietaro.ro”. Site-ul în cauză vinde roviniete pentru toate categoriile de autovehicule, pe toate perioadele disponibile, fără să aibă autorizație.

Instituția avertizează clienții să cumpere roviniete doar de la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al CNAIR (www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie).

Totodată, CNAIR avertizează că nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

Site-ul neautorizat semnalat de CNAIR aparține firmei Prepay Shop srl, înființată în 2011 la București. Firma are ca obiect de activitate „Comerțul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet” și are sediul social într-un apartament de bloc din Pantelimon. Cel puțin pentru primii trei ani de firma nu a avut nicio activitate și niciun salariat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide