Atenţie, şoferi: Un tronson din autostrada A1 se închide în data de 10 octombrie

Autor: Cristian Agatie 09 oct. 2019 Știri auto
Atenţie, şoferi: Un tronson din autostrada A1 se închide în data de 10 octombrie

Circulaţia rutieră va fi închisă în data de 10 octombrie pe autostrada Orăştie – Sibiu, între Nodul Rutier Sebeş Nord (Lancrăm) şi Nodul Rutier Sebeş Vest (Vinţişoara), pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului Nod Rutier Sebeş de pe Autostrada Sebeş-Turda (A10), anunţă CNAIR.

Circulaţia pe tronsonul menţionat al autostrăzii A1 va fi închisă în intervalul 10 octombrie, ora 08:00 – 11 octombrie, ora 08:00. Pe perioada lucrărilor traficul va fi deviat pe DN1 (E81) şi pe DN 7 (E68).

„Vă rugăm să circulaţi cu atenţie şi să respectaţi restricţiile impuse temporar. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca circulaţia pe acest sector de autostradă să fie reluată în cel mai scurt timp posibil”, recomandă oficialii de la Drumuri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide