ATV în valoare de 90.000 lei, furat din Norvegia, descoperit de polițiștii români – FOTO

Autor: Marius Vișan 15 oct. 2021 Știri auto
ATV în valoare de 90.000 lei, furat din Norvegia, descoperit de polițiștii români – FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un ATV marca Polaris căutat de către autoritățile din Norvegia, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 14.10.2021 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal înregistrat în ziua de 12.10.2021, cu ocazia identificării unui autoturism Dacia Duster (vezi aici articolul), căutat de autoritățile norvegiene, a fost descoperit şi un ATV marca Polaris, aflat în posesia aceleiași persoane.

ATV marca Polaris evaluat la aproximativ 90.000 lei

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că și acest autovehicul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Norvegia.

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de Frontiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide