Au apărut primele clipuri cu noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway

Autor: Elena Luchian 30 sept. 2020 Știri auto

Au apărut primele clipuri cu noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. Imaginile au fost publicare de Dacia pe YouTube.

GALERIE FOTO

La 24 de ore de la prezentarea oficială a noilor sale modele, Dacia le oferă fanilor brand-ului și imagini în mișcare cu cele trei. În cazul sedanului Logan, este vorba, de fapt, despre un colaj foto. Ce nu apare în clip, dar reprezintă vești bune pentru clienți, sunt măsuțele care pot fi puse la dispoziția pasagerilor care iau loc pe banchetă și organizatorul pentru portbagajul care oferă acum 528 de litri pentru bagaje, plus 18 litri față de generația anterioară.

VIDEO:

Dar “surorile” Sandero apar rulând “braț la braț” pe o șosea, în două dintre cele trei clipuri prezentate de Dacia. Este o ocazie bună pentru a putea observa diferențele dintre cele două. Se vede clar că Stepway este este mai înalt, iar garda la sol este mai mare. Sandero are gardă la sol de 13,3 centimetri, în timp ce Stepway stă la 17,4 centimetri de sol. Au un desen complet diferit și capotele celor două. La Stepway, capota prezintă nervuri proeminente. În plus, cele două versiuni au și grile diferite. Stepway vine cu inserții în stânga și în dreapta logo-ului. Aceasta din urmă are și bare pe acoperiș. Ies în evidență la ambele farurile cu semnătură luminoasă în forma literei “Y”. Acestea echipează și noul Logan.

Noile Logan, Sandero și Sandero Stepway defilează în clipurile Dacia

Indiferent de echipare, noile modelele Dacia vor avea faruri automate cu fază scurtă și lumini de zi cu tehnologie LED.

În premieră în gama Sandero, apare o trapă panoramică, ce poate fi controlată electric prin intermediul unui buton aflat în tunelul median.

VIDEO:

Apar în imagini și interioarele celor două. Se poate observa clar display-ul de 8 inci, disponibil atunci când clientul comandă sistemul multimedia Media Display sau Media Nav. Versiunea de bază, Media Control, integrează telefonul mobil ca ecran al sistemului multimedia.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide