Au apărut primele imagini cu Batmobilul. Fanii seriei Batman sunt furioși!

Autor: Elena Luchian 05 mart. 2020 Știri auto

Au apărut primele imagii cu Batmobilul. Chiar regizorul peliculei, Matt Reeves, a postat fotografiile pe Twitter. Un val de nemulțumire a apărut deja pe rețelele de socializare.

Galerie foto

Batman, interpretat de Robert Pattinson, va conduce ceea ce pare să fie un “muscle car” din anii ’70, modificat, o clasică ce poartă o vopsea mată. Din imaginile întunecate se poate observa că propulsorul este la vedere în partea posterioară, în spatele cabinei.

Fanii au reacționat rapid și le reproșează realizatorilor filmului că acest tip de vehicul ar fi fost mai degrabă potrivit pentru seria “Mad Max” sau poate chiar ca unul condus de Vin Diesel în “Fast and Furious”.

Noul Batmobile a fost realizat de Ash Thorps, care a lucrat și la The Amazing Spider-Man 2, Total Recall și Assassin’s Creed.

Filmul va reda perioada de început a lui Batman. Luna trecută, imagini de pe platou îl arătau pe Pattinson alături de o motocicletă retro.

Robert Pattinson, în vârstă de 33 de ani, a fost distribuit în rolul supereroului în luna mai a anului trecut, după ce studiourile DC au negociat ani la rând cu fostul Batman, Ben Affleck.

Batman ar trebui să ajungă pe marile ecrane la în iunie 2021.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide