Au crezut că fentează poliţia şi acum aşteaptă sentinţe grave

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Au crezut că fentează poliţia şi acum aşteaptă sentinţe grave

Marţi, 13 decembrie, a fost zi cu mare ghinion pentru doi şoferi gălăţeni. Ei au fost depistaţi cu permisul de conducere suspendat, faptă ce este considerată infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani. 

Un ziar cu acoperire natională semnalează că în ziua respectică, în jurul orei 14.00, poliţiştii Biroului Rutier, au depistat un bărbat de 33 ani, din Galaţi, care conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat şi autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. 

La ora 14.35, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic pentru control pe strada Plugului un autoturism  condus de un bărbat de 49 ani. În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide