Au fiert de vii după ce au căzut cu Loganul într-o groapă cu apă clocotită – VIDEO

Autor: ProMotor 10 nov. 2019 Știri auto

Caz şocant într-un oraş din Rusia. Doi bărbaţi au murit, marţi dimineaţă, fierbând de vii, după ce au căzut cu Loganul într-o groapă plină cu apă clocotită care a apărut în şosea.

Incidentul a avut loc în oraşul Penza din Rusia. Echipele de salvare sosite la faţa locului susţin că, cel mai probabil, cele două victime au murit „aproape instantaneu”, relatează Penza News.

Cei doi au căzut cu maşina în groapa cu apă clocotită care s-a format după o explozie a conductei de alimentare. Martorii au mărturisit că au văzut imagini cutremurătoare atunci când cadavrele victimelor au fost scoase.

Şeful departamentului local pentru situaţii de urgenţă a declarat: „Maşina a căzut ca urmare a surpării solului. Din nefericire, cei doi bărbaţi nu au avut nicio şansă”.

Potrivit unor jurnaliști de la ziarul local, o altă mașină a trecut prin acelașiloc cu câteva minute înainte de accident. „Șoferul a observat cum din asfalt începuse să iasă aburi și s-a îndepărtat în grabă. Apoi a venit mașina în care erau acești doi nefericiți. Au parcat și în secunda următoare asfaltul s-a prăbușit sub ei”.

Accidentul a stârnit un val de proteste printre locuitorii din Penza. Aceștia sunt nemulțumiți de felul în care au reacționat autoritățile, dar și de starea infrastructurii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide