Audi a dat startul vânzărilor noului RS 3 LMS

Autor: Marius Vișan 07 sept. 2021 Știri auto

A doua generație Audi RS 3 LMS este acum pregătită pentru clienți. Acum echipele din întreaga lume pot să își lanseze deja ofertele pentru a doua generație a modelului RS 3 LMS.

Marca a vândut între 2016 și 2021 în total 180 de unități din generația precedentă, în America de Nord și de Sud, Europa, Asia și Australia. Audi Sport customer racing nu a mai produs până cum niciun alt automobil de curse într-o singură generație în atât de multe exemplare.

În schimbul prețului de 137.500 euro (plus TVA), clienții primesc de la Audi Sport automobilul pregătit pentru participarea la curse. Ca dotare standard, marca livrează modelul RS3 LMS vopsit în nuanța Gri Daytona, cu modelul coloristic distinctiv, caracteristic modelelor Audi Sport. Bordul funcțional și totodată estetic a devenit și mai ergonomic decât la modelul precedent. Toate elementele importante sunt grupate pe un panou de comandă la volan și pe o tastatură în dreapta scaunului.

Livrările automobilelor Audi RS 3 LMS din a doua generație vor începe în ultimul trimestru al anului 2021

Ca dotare standard, Audi instalează un volan deschis în partea de sus. În privința siguranței, Audi Sport redefinește încă o dată standardele în acest mediu competitiv, depășind din nou cerințele regulamentului: în dotarea standard este inclus scaunul Protection, un model de scaun propriu al mărcii, cu fixare în șase puncte, plus o deschidere în plafon pentru simplificarea evacuării persoanelor din automobil în caz de urgență și un pedalier ce poate fi ajustat conform diferitelor staturi ale persoanelor care conduc.

Intră în GALERIA FOTO

Conceptul de service este croit cu precizie în funcție de echipe: sistemele variabile și ajustările sofisticate ce pot fi realizate foarte rapid simplifică pregătirea automobilului. Tehnologia aproape standard a motorului și duratele mari de funcționare ale celorlalte componente permit operarea economică a automobilului. Serviciile de vânzare de automobile și componente oferite de Audi Sport customer racing în Europa și de partenerii contractuali intercontinentali garantează standardele ridicate.

Audi Sport le oferă clienților săi și alte opțiuni contra-cost. Este vorba de un kit pentru cursele de anduranță ce include cablajele pre-asamblate pentru faruri auxiliare. Din pachet mai face parte și un sistem anti-blocare la frânare pentru curse și un dispozitiv pentru alimentarea externă. Geamurile sunt realizate din policarbonat și plasele triunghiulare de siguranță din dreapta și din stânga scaunului completează gama de opțiuni.

Sedanul compact de curse a fost omologat încă din luna mai, fiind astfel eligibili pentru cursele din întreaga lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide