Audi a lansat un nou filmuleţ cu A 8-a „minune” a lumii

Autor: Marius Vișan 20 iun. 2017 Știri auto
Audi a lansat un nou filmuleţ cu A 8-a „minune” a lumii

Audi continuă să ne tachineze cu un nou clip video pentru modelul 2018 a lui A8. Cele mai recente imagini ne arată foarte puţin din noul sedanul de lux, dar suficient cât vedem că va avea faruri unghiulare care sunt dotate cu cele mai recente tehnologii de iluminare. Farurile vor flanca o grila mai proeminentă, inspirată din conceptul Prologue.

În afară de imaginea de teaser, în clip mai putem vedea de ce este în stare sistemul Traffic Jam Pilot. Şoferul este blocat în trafic în timp ce fiul său se joacă cu nişte jucării Spiderman. Mulţumită sistemului care controlează acceleraţia, frânarea şi direcţia maşinii, conducătorul auto este liber să se întoarcă şi să se joace cu fiul său pentru câteva secunde.

Noul Audi A8 va fi prezentat la Barcelona pe 11 iulie, iar fanii vor putea vedea maşina în următorul film Spider-Man: Homecoming.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide