Audi a pregătit pachete Competition Plus pentru mai multe modele din gamă

Autor: Adrian Somai 01 nov. 2022 Știri auto

Audi a anunțat recent lansarea pachetelor Competition Edition, respectiv Competition Edition Plus pentru mai multe modele din gama europeană. Este vorba despre modelele Audi A4, Audi A5, Audi S4, respectiv Audi S5. Pachetele vor fi disponibile pe piața din Germania începând cu prima lună a anului viitor.

Ambele pachete sunt dedicate șoferilor care își doresc un aspect mai sportiv pentru mașinile pe care le conduc. Spre exemplu, pachetul Competition Edition aduce în plus o grilă frontală și un difuzor de aer vopsite într-o nuanță de culoare negru lucios. De asemenea, același tratament va fi folosit și în cazul terminațiilor sistemului de evacuare. Audi A5 Cabriolet a mai primit, totodată, în plus, mai multe ornamente cromate.

Mai departe, pachetul Competition Edition Plus vine la pachet cu etriere de culoare roșie pentru unele modele și cu niste oglinzi exterioare de culoare neagră. De asemenea, modelele echipate cu acest pachet extra vor beneficia de un set de lumini ambientale. În cazul modelelor Audi A5, respectiv Audi S5, pachetul Competition Edition Plus mai aduce în plus farurile Matrix LED și Audi Laser Light. În schimb, modelele A4 și S4 vor primi acele capace fumuri ale farurilor care sunt disponibile în mod normal doar pe modelele RS.

Care este prețul pachetelor Competition Edition

Clienții care își doresc toate aceste modificări cuprinse în pachetele despre care am pomenit în rândurile anterioare trebuie să știe că le vor putea comanda începând cu luna ianuarie a anului următor. În cazul modelelor Audi A4, respectiv Audi S4, pachetul Competition Edition va avea un preț de 950 de euro, în timp ce pentru modelele A5 și S5 costul va creste până la 1.450 de euro.

Constructorul german va solicita 2.450 de euro pentru pachetul Competition Edition Plus destinat modelelor Audi A4 și Audi S4. Nu în ultimul rand, același pachet extra pentru modelele A5 și S5 va avea un preț de 3.150 de euro.

Sursa: Carscoops 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide