Audi A4 Sedan şi Audi A4 Avant primesc un nou pachet de dotări

Autor: Marius Vișan 27 iun. 2018 Știri auto
Audi A4 Sedan şi Audi A4 Avant primesc un nou pachet de dotări

Modelele de serie 2019 A4 Sedan şi A4 Avant vor primi bare de protecţie cu design nou, care, alături de noua estetică a jantelor, accentuează caracterul sportiv. Linia de echipare „S line competition”, de asemenea nouă, adaugă şi alte dotări speciale dinamice.

În noul an de fabricaţie, Audi A4 se evidenţiază printr-o nouă structură frontală. Contururile pentagonale încadrează prizele de aer de la exterior, iar banda cu aspect de aluminiu structurează interiorul. Pachetul S line pentru exterior include noi bare de protecţie cu aspect şi mai sportiv. Designul triunghiular pronunţat face ca maşinile să iasă şi mai mult în evidenţă. Un element în forma literei U separă secţiunea exterioară de cea interioară, aceasta din urmă fiind acoperită cu o grilă cu model de fagure. Deschiderile separate ale prizelor de aer direcţionează o parte a fluxului de aer sub aripi, unde aerul trece pe lângă roţi. 

Liniile de echipare pot fi diferenţiate şi în funcţie de grila Singleframe, specifică mărcii. La pachetul de echipare S line pentru exterior, grila are acum lamele cu design tridimensional. Partea inferioară a secţiunii exterioare se încheie cu un spoiler tăios, iar bara din spate vine cu un nou look inclus în dotarea standard. Două terminaţii late, trapezoidale ale sistemului de evacuare înlocuiesc terminaţiile anterior rotunde. Zona difuzorului, situată între terminaţiile de evacuare, este acum mai îngustă. Au fost redesenate şi jantele, disponibile cu dimensiuni între 16 şi 19 inchi. 

Pachetul de dotare S line competition este oferit în premieră pentru gama de modele A4. Echiparea aceasta include dotări numeroase şi exclusive: spoilerul tăios de la bara de protecţie din faţă şi protecţia împotriva pietrelor de culoare argintiu selenit, eleronul RS pentru A4 Avant, dar şi noua culoare exterioară albastru Turbo. Emblema cu patru inele din partea inferioară a portierelor din spate este argintie sau neagră, în funcţie de culoarea caroseriei. Pachetul acesta de dotări oferă clienţilor dotări tehnice sportive, precum jantele Audi Sport de 19 inchi, etriere roşii, suspensii sport şi faruri LED.

La interior, pachetul S line competition este similar cu interiorul pachetului S line black, la care se adaugă inserţiile decorative de carbon RS, volanul multifuncţional cu trei spiţe şi scaunele sport, acoperite parţial cu piele neagră. Ca alternativă, clienţii pot alege şi scaunele sport S, cu finisaje în numeroase culori, printre care şi roşu magma.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide