Audi, câştigătoare la cinci categorii ale premiilor „Car Connectivity Award”

Autor: Marius Vișan 01 oct. 2018 Știri auto
Audi, câştigătoare la cinci categorii ale premiilor „Car Connectivity Award”

Audi a fost nominalizat ca brandul care oferă utilizatorilor cele mai bune rezultate la capitolul conectivitate auto, categorie la care se remarcă modelul A8. Audi a obţinut primul loc şi la categoria „Brandul care oferă cel mai bun design de interior” a premiilor „Autonis” – o distincţie acordată în baza voturilor cititorilor revistei. Ceremonia de premiere a avut loc în 20 septembrie 2018, la Stuttgart.

Citeşte şi Test drive Audi A8 50 TDI Quattro 

Competiţia „Car Connectivity Award” este una relevantă în piaţa auto şi este bazată pe voturile cititorilor revistei „Auto, motor und sport”. Anul acesta a fost organizată a cincea ediţie a acestui concurs la care au votat online peste 10.500 de participanţi  la 11 categorii, care analizează tehnologiile din domeniul conectivităţii automobilelor noi. Marca Audi a fost reprezentată în opt categorii fiind desemnată câştigătoare la cinci dintre acestea.

Audi A8 a dominat categoria automobilelor „Conectate”, obţinând 36,5 % dintre voturile totale. La această secţiune cititorii au putut alege dintre opt modele diferite. Modelul din vârful gamei mărcii Audi se evidenţiază prin soluţiile sale avangardiste, oferind suport on-line continuu pentru navigaţie, un sistem de comandă vocală, sistem radio şi servicii connect. La alegerea clientului poate fi folosit chiar şi smartphone-ul pe post de cheie pentru automobil.

Concursul „Autonis” organizat de „Auto, motor und sport” a ajuns la a 13-a ediţie în anul 2018. În cadrul acestei competiţii au votat online 11.990 de participanţi care au design-urile lor favorite din lumea auto. Cititorii au avut de ales între 95 de modele noi, împărţite pe zece categorii. Audi a obţinut cele mai multe voturi la categoria „Brandul care oferă cel mai bun design de interior” (21 % din voturile totale de la această categorie).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide