Audi este automobilul oficial al filmului The Gray Man

Autor: Ionuț Vîlciu 21 iul. 2022 Știri auto

Audi devine mașina oficială pentru filmul The Gray Man, produs de compania Netflix. În această producție vor apărea patru modele Audi.

Netflix a ales Audi ca marca oficială de mașini care să apară în viitoarea sa producție cinematografică, The Gray Man. Ca furnizor oficial de automobile pentru producerea filmului, vor fi prezentate patru vehicule Audi. Acestea sunt RS e-tron GT și Q4 Sportback e-tron, mașini complet electrice. De asemenea, vor fi și modele cu motoare cu combustie internă, precum RS 7 Sportback și R8 Coupe.

Audi își mărește repertoriul pe micile ecrane

Audi RS e-tron GT este condus de Ryan Gosling, în rolul lui Sierra Six. Q4 Sportback e-tron este condus de agentul Dani Miranda, al cărui rol este jucat de Ana de Armas. Audi RS 7 Sportback apare într-o secvență de urmărire cu agentul Dani Miranda.

„Acest film are atracție și intrigă la nivel mondial”, a declarat Henrik Wenders, șef de brand, AUDI AG. „Această colaborare ne-a făcut să simțim acțiunea și viteza mare. La fel ca frații Russo, noi, cei de la Audi, folosim tehnologia pentru a crea ceva nevăzut și neexperimentat înainte. Audi a lucrat cu regizorii Joe și Anthony Russo la selectarea noilor mașini. A fost fascinant să fim parteneri la această producție de film și să lucrăm îndeaproape cu Netflix”, a mai adăugat Wenders.

„În calitate de povestitori, am fost întotdeauna foarte interesați să găsim și să explorăm noi tehnologii pentru a găsi noi instrumente, pentru a face ceva ce nimeni nu a mai făcut până acum. Asta ne entuziasmează. Acest tip de abordare l-aș aplica la orice, în special la evoluția care se întâmplă cu mașinile chiar acum. Oricât de mult îmi plac mașinile din trecut și prezent, cu siguranță sunt cel mai interesat de unde vor ajunge mașinile de mâine. Aceasta este o nouă frontieră interesantă care ne va aduce experiențe cu totul noi, nu numai ca șoferi sau consumatori, ci și ca oameni care trebuie să coexiste cu mașinile”, spune Anthony Russo, regizor în cadrul proiectului The Gray Man.

Filmul se lansează la nivel global pe 22 iulie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide