Un Audi Q2 agață un Ferrari de 230.000 de euro în timp ce parchează – VIDEO

Autor: Promotor 09 feb. 2022 Știri auto

Această manevră de parcare a decurs groaznic de prost! Pe Instagram a apărut un videoclip în care se vede cum un Audi Q2 care încearcă să parcheze, acroșează un Ferrari F8 Tributo.

Scena a avut loc în Italia și, spre disperarea șoferului din Audi, încercarea jalnică de parcare a fost, de asemenea, filmată. Clipul scurt începe când acel Audi Q2 argintiu este deja în contact cu mașina sport italiană. Evident, șoferul din Audi a observat un loc de parcare paralel cu banda și a vrut să parcheze cu fața.

Nu a fost o idee bună! A virat mult prea devreme și astfel a atins mașina lângă care voia să parcheze. Ferrari-ul are un preț de aproximativ 230.000 de euro. Dar situația devine și mai gravă: după un scurt moment de șoc, șoferul care conduce SUV-ul încearcă se iasă din această situație, doar că o agravează. În videoclip se aude cum se rupe șorțul față al lui F8 Tributo de 720 CP.

Ghinionul șoferului din Audi riscă să taxat foarte scump!

La prima vedere, daunele suferite de Q2 sunt mici, cu toate acestea, Ferrari-ul va avea nevoie de un nou șorț frontal. Apărătoarea de noroi și janta au fost, probabil, deteriorate și ele, astfel încât pagubele sunt probabil de ordinul a patru sau cinci cifre.

Deoarece înregistrarea video durează doar câteva secunde, nu se poate spune dacă persoana care a provocat accidentul a plecat efectiv de la locul impactului sau a parcat în apropiere pentru a nu încurca traficul. Cert este că această manevră de parcare a mers foarte prost!

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Supercar Fails (@supercar.fails)

Sursă: Newsabc.net 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: supercar.fails / Instagram



Comentarii
Inchide