Audi va avea o prezentare cu adevărat specială pentru e-tron. Scena va fi aeroportul din München

Audi va avea o prezentare cu adevărat specială pentru e-tron. Scena va fi aeroportul din München

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Înainte de lansarea oficială pe piaţa germană, Audi pregăteşte o prezentare cu adevărat specială pentru e-tron: complet electric, acest model Audi aterizează pe aeroportul din München într-un meteorit cu mai multe etaje, ce acoperă o suprafaţă de 630 metri pătraţi. Până la mijlocul lunii martie, vizitatorii şi pasagerii pot experimenta direct noul model, împreună cu tehnologia sa şi ecosistemul său de servicii, dar şi alte proiecte Audi viitoare interesante, la Forumul MAC, situat între Terminalul 1 şi Terminalul 2.

De la aspecte tehnice, cum ar fi încărcarea sau recuperarea, până la experienţa la volan într-un Audi e-tron – meteoritul oferă o imagine de ansamblu asupra mobilităţii electrice şi a modului în care compania vede un viitor electric. Copiii se vor distra explorând meteoritul şi descoperind lumea electrică Audi, însoţiţi de un mic robot animat cu numele ADUI.  Totodată, Audi permite potenţialilor cumpărători efectuarea unui scurt drive test în automobilul e-tron-ul din meteoritul Forumului MAC, fără programare prealabilă. Un drive test gratuit de o oră poate fi rezervat, în avans, prin intermediul partenerului dumneavoastră Audi.

Pe durata cursurilor pentru lansarea Audi e-tron, meteoritul va fi, de asemenea, utilizat de către organizaţia internaţională de vânzări. Peste 9.500 de angajaţi ai reprezentanţelor din întreaga lume vor afla fiecare detaliu despre tehnologia şi întregul ecosistem Audi e-tron.

O altă faţetă a experienţei e-tron la aeroportul din München este un spaţiu de tipul „escape room”, în zona direct adiacentă myAudi Sphere. Vizitatorii pot afla aici mai multe despre tehnologia noului Audi electric în timp ce se distrează, dezlegând scenarii multiple. Pentru soluţionarea jocurilor, premiul va fi un drive test. 

 Comentarii
Inchide