Auto Cobălcescu inaugurează un nou centru integrat BMW în Pitești

Autor: Marius Vișan 18 dec. 2020 Știri auto

Auto Cobălcescu inaugurează, începând cu sfârșitul acestui an, un nou centru integrat BMW în Pitești. Astfel, începând cu decembrie 2020, clienții BMW din județul Argeș vor beneficia de toate serviciile unui dealership complet, atât pentru servicii postvânzare dar și pentru vânzare directă de automobile prin intermediul noului showroom autorizat în acest an.

Noul showroom din Pitești va expune, pe o suprafată de 475 mp, 7 automobile noi marca BMW. Pentru amenajarea showroomului și extinderea capacității de service cu încă un atelier de reparații mecanice, BMW Auto Cobălcescu a alocat numai în anul 2020 un buget de 500.000 euro, dintre care 350.000 euro pentru dotările interioare și exterioare ale clădirii, iar restul de 150.000 euro pentru investiții în echipament IT și mobilier modern necesar noii echipe specializate.

Noul centru a adus și o creștere a numărului de angajați dedicați cu 25%, pe pozițiile nou înființate de vânzări și suport logistic.

BMW a făcut investiție strategică în valoare de 1,85 mil. de euro

Planul pentru dezvoltarea dealershipului a debutat în 2018 cu o investiție inițială în valoare de 1,35 milioane euro pentru achiziția locației existente și autorizarea acesteia în vederea funcționării ca service autorizat BMW, la care s-a adăugat anul acesta bugetul de 500.000 de euro pentru investițiile necesare deschiderii noului showroom.

După primele 11 luni ale anului curent, service-ul autorizat BMW Auto Cobălcescu Pitești a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 22,5%, precum și o creștere a numărului de ore de service cu 12%, față de anul anterior, de altfel primul de activitate.

Aceste rezultate se datorează bunei dezvoltări și funcționări a service-ului BMW, care dispune în prezent de atelier de mecanică, atelier de caroserie, spălătorie auto, punct de consultare City Insurance, post recepție directă și posibilitatea de preluare auto în locație 24h. Așadar, posesorii BMW din Pitești și împrejurimi pot beneficia de servicii de mecanică și caroserie clasa I, la standardele impuse de BMW.

Noul centru Auto Cobălcescu din Pitești este situat la adresa Cartier Prundu Autostrada, DN65B, KM4+240, Piteşti, Argeş, iar programul de funcționare este de luni până vineri, de la ora 8.30 până la ora 17.30.

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide