Autobuz cu 30 de persoane, la un pas să cadă în râul Cibin la Sibiu. Ce s-a întâmplat cu șoferul?

Autor: David Andrei 23 mai 2021 Știri auto

La un pas de tragedie. Un autobuz cu 30 de persoane la bord a fost foarte aproape să cadă în râul Cibin la Sibiu. Ce s-a întâmplat cu șoferul? Poliția așteaptă să primească informații de la medicii care îl îngrijesc.

GALERIE FOTO

Autobuzul care circula pe linia 307 și în care se aflau 30 de călători a ieșit de pe carosabil duminică, în jurul prânzului. Vehiculul a alunecat peste spațiul verde și s-a oprit pe malul râului Cibin, pe o alee pietonală.

Incidentul a avut loc pe strada Malului din Sibiu, în apropierea intersecției cu strada Ion Neculce, chiar în dreptul unei benzinării. Autobuzul tocmai plecase dintr-o stație. Șoferul, un bărbat sibian în vârstă de 40 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost însă, negativ.

Șoferului de autobuz din Sibiu i s-ar fi făcut rău la volan

Din primele informații, conducătorului auto i s-ar fi făcut rău la volan. Acesta a primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD pentru că a suferit și un atac de panică. A fost transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, acuzând cu dureri abdominale. Polițiștii de la Brigada Rutieră așteaptă un diagnostic din partea medicilor care desfășoară investigațiile pentru a stabili cu precizie cauzele accidentului. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Sibiu, Alina Voina, transmite că, din primele cercetări, șoferul ar fi suferit o criză renală.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Sibiu, niciuna dintre persoanele aflate în autobuz nu a fost rănită. Din fericire, niciun pieton nu se afla, în acel moment, în zonă. Nici traficul rutier nu a fost afectat. Autoritățile încearcă acum să repună vehiculul pe carosabil.

Autobuz căzut în râul Dâmbovița în București

Autobuzul din Sibiu s-a oprit la timp și nu a ajuns în râul Cibin. În urmă cu doi ani însă, un autobuz STB a ajuns în apele râului Dâmbovița, în urma unei tamponări cu un autoturism.

Șoferul și singurul pasager aflat în autobuz, o femeie, au reușit să se salveze.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video Sibiu Independent



Comentarii
Inchide