Încă un autobuz s-a făcut scrum în trafic. 30 de persoane aflate în interior s-au autoevacuat – FOTO

Autor: ProMotor 12 mart. 2021 Știri auto

Un autobuz a luat foc în cursul zilei de astăzi, 12 martie 2021, între localitățile Mândra și Alămor, din județul Sibiu. Toate persoanele care se aflau în interior au reușit să iasă la timp din autovehicul.

Pompierii sibieni au intervenit cu două echipaje de stingere pentru lichidarea incendiului. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma incendiului.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu două echipaje de pompieri și un echipaj SMURD între localitățile Mândra și Alămor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport în comun. Nu sunt victime. Persoanele din interior s-au autoevacuat. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o jumătate de oră și s-a manifestat la întreg autobuzul. Cele 30 de persoane aflate în interiorul autobuzului nu au avut nevoie de asistență medicală și locuiesc în zonă”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu este primul incident de acest fel care se întâmplat anul acesta în Sibiu

Un alt incendiu s-a produs la intrare în localitatea Șura Mare, județul Sibiu. În autocar, la momentul izbucnirii incendiului, se aflau 30 de pasageri. Din fericire, toți pasagerii au reușit să se autoevacueze la timp. Incendiul a izbucnit în jurul orei 5.40, în dimineața zilei de miercuri, 17 februarie. ”Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit la compartimentul motor. Aproximativ 25 de pasageri s-au autoevacuat. Deşi intervenția a fost rapidă, autobuzul era cuprins de flăcări în totalitate. Incendiul a fost lichidat”, a anunțat la acea dată ISU Galați.

Un incident asemănător a avut loc în Galați

Un incident grav a avut loc în Galați, în luna martie a acestui an. Un autobuz al societății de transport public a luat foc în timp ce se afla pe traseu. Șoferul și aproximativ 25 de călători s-au autoevacuat. Autobuzul a ars în totalitate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Sibiu



Comentarii
Inchide