Autoklass Grup a inaugurat o nouă divizie de închiriat autorulote – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 apr. 2019 Știri auto

Autoklass Grup a inaugurat o nouă divizie – Autoklass HYMER, prin care compania devine Partener Oficial HYMER, HYMERCAR, ERIBA, MOVERA şi rent easy. Noul departament, alături de divizia eBike, se alătură conceptului de mobilitate alternativă pe care compania încearcă să-l dezvolte. Astfel, Autoklass Grup, prin sucursala din Chitila, devine Centru Autorizat de Vânzări şi Service HYMER, importator accesorii Movera şi Centru de Închiriat Autorulote rent easy.

Alexandru Bojincă, Director Departament HYMER, a menţionat: „Asocierea cu HYMER a venit în urma faptului că au peste 60 de ani de tradiţie şi inovaţie în acest domeniu, sunt un nume în industria caravaning-ului şi, nu în ultimul rând, au un parteneriat strategic cu Daimler şi renumitul producător de şasiuri AL-KO. Ne dorim să extindem expertiza noastră în comercializarea şi acordarea serviciilor post-vânzare autovehiculelor din grupul Daimler.”

Dana Rogoz, posesoare de rulota ERIBA, îndrăgostită iremediabil de tot ceea ce înseamnă caravaning, ne invită să încercăm această experienţa „mai întâi un weekend, apoi o săptămână şi, apoi, poate o viaţă. O viaţă plină de aventură şi de frumos.”

Făcând o paralelă între modul de viaţă dintr-o ambarcaţiune şi o autorulotă, Victor Fulicea,  reprezentant al echipei de yachting offshore Simina (care a câştigat premiul pentru Echipa de Offshore a Anului în anii 2013 şi 2015 (F.R.Y.) şi multipli campioni ai C.N. de Yachting Offshore), a pus accentul pe ceea ce au cele două in comun: senzaţia de libertate. Mai mult decât atât, interiorul unui velier se aseamănă foarte mult cu cel al unei autorulote, fiind foarte familiar celor pasionaţi de astfel de ambarcaţiuni.

Preşedintele Asociaţiei de Caravaning din România, domnul Liviu Gal a încheiat: “Este unul dintre cele mai importante lucruri din ultimii ani: grupul HYMER, un brand cu o asemenea vechime şi prestanţă şi-a găsit, în sfârşit, un partner pe măsură în România, prin intermediul grupului Autoklass”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide