Autoklass Grup devine Partener Oficial al Echipei Naţionale de Fotbal a României

Autoklass Grup devine Partener Oficial al Echipei Naţionale de Fotbal a României

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Autoklass Grup şi Federaţia Română de Fotbal au încheiat un parteneriat strategic, cu o durată de patru ani, prin care compania devine Partener Oficial al Echipei Naţionale de Fotbal a României.

”Avem ca obiectiv comun performanţa, care trebuie să fie susţinută; iar alături de acest obiectiv avem şi datoria de a investi în sprijinirea tinerilor, de care va depinde, în mod sigur, viitorul ţării noastre. Ne dorim ca, împreună, să încurajăm copiii în direcţia dezvoltării personale şi spre alegerea unui mod de viaţă sănătos, în care sportul să aibă o componentă relevantă. Echipa condusă de Răzvan Burleanu a demonstrat cu succes că este posibil să trecem împreună de la declaraţii la fapte, schimbând destine şi creând modele de viaţă pentru copiii noştri.”, a declarat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

Autoklass este unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experienţă din Romania. Acesta este Partener autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, smart şi Honda, şi detine o reţea de şapte sucursale la nivel naţional, trei dintre acestea având sediul în Bucureşti, iar celelalte patru, în Ploieşti, Constanţa, Sibiu şi Timişoara. Compania a fost înfiinţată în anul 1998, iar începand cu anul 2001 a primit denumirea Autoklass. 

 Comentarii
Inchide