Automobile Bavaria Group a deschis prima locaţie BMW din Bacău

Automobile Bavaria Group a deschis prima locaţie BMW din Bacău

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

 


Automobile Bavaria Group, reţea care deţine 11 dealeri BMW, trei centre MINI de service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în zona Moldovei, în Bacău. Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din toate regiunile ţării.

“Obiectivul nostru pentru locaţia din Bacău este ca aceasta să devină o referinţă pentru întreaga zonă a Moldovei, la nivelul dealer-ilor din segmentul premium, prin calitatea, varietatea şi caracterul inovator al produselor şi serviciilor oferite clienţilor, atât din punct de vedere al serviciilor de vânzare cât şi de post-vânzare.” A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales Director, Automobile Bavaria Group.

Noua reprezentanţă BMW din Bacău, cea de-a 12-a din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situată în apropierea oraşului, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, DN2, Km 278-300. 

Noul service BMW din Bacău oferă o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, vânzări de piese de origine BMW, service mobil BMW, vehicule de înlocuire şi hotel de anvelope.

Service-ul BMW Bacău este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoza computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de pregătire vopsitorie, un post de tinichigerie şi o cabină pentru vopsitorie. 


 

 

 Comentarii
Inchide