Autostrada din România care atrage vitezomanii

Autor: ProMotor 02 sept. 2016 Știri auto
Autostrada din România care atrage vitezomanii

 


Un bărbat din Bucureşti a fost depistat, vineri, pe Autostrada A3 Turda-Borş, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 208 de kilometri pe oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Bucureşti, a fost surprins, cu ajutorul aparatului radar, în timp ce conducea un autoturism cu 208 kilometri pe oră, pe Autostrada A3 Turda-Borş.

Poliţiştii au sancţionat bărbatul cu o amendă de 1.125 de lei.

Totodată, acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Sâmbăta trecută, un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost prins pe Autostrada A3 Turda-Borş în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 208 kilometri pe oră, el fiind amendat cu 1.125 de lei şi fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În luna mai, o şoferiţă de 31 de ani a fost surprinsă de radar la kilometrul 42 al Autostrăzii Turda – Borş, în timp ce gonea cu 236 kilometri pe oră. Vitezomana a rămas fără permisul auto pentru trei luni şi a primit o amendă de 1.125 de lei. 

Tânăra de 31 de ani a reuşit atunci să depăşească recordul înregistrat în luna aprilie de un şofer de 21 de ani, care conducea cu 206 kilometri pe oră. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide