Un autoturism a căzut de pe pod în județul Neamț – FOTO

Autor: Marius Vișan 12 iul. 2021 Știri auto

În dimineața zilei de 11 iulie, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod în râul Cracău, județul Neamț.

”În această dimineață (11 iulie n. r.),  în jurul orei 05:50, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs pe raza comunei Bodești. La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare,  o ambulanță SMURD EPA și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ” se arată în comunicatul de presă emis de autoritățile din Neamț.

Trei persoane se aflau în autoturism în momentul când a părăsit partea carosabilă

Un autoturism, în care se aflau 3 persoane, a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod în râul Cracău. S-a întâmplat pe raza localității Bodeștii de Jos. Până la sosirea forțelor de intervenție o persoană s-a autoevacuat. Totodată, alte două persoane, neîncarcerate, au fost scoase din interiorul autoturismului de către pompieri.

Toate cele trei victime (doi bărbați și o femeie) au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului,  după care au fost transportate la UPU Piatra Neamț. Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Un alt incident asemănător s-a petrecut în primăvară, în Constanța

În luna martie, un tânăr din Constanța a căzut cu mașina de pe un pod și a scăpat nevătămat. Mașina a căzut de la o înălțime de peste zece metri, de pe un pod rutier.

Șoferul are 25 de ani și spune că a încercat să evite un alt vehicul, dar a derapat. Autoturismul a rupt un parapet apoi a zburat, pur și simplu. Omul a avut zile: maşina s-a oprit pe o parte, iar el…purta centura, așa că mai mult s-a speriat.

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Neamț


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide