Un autoturism condus de un minor de 16 ani s-a răsturnat pe calea ferată – FOTO

Autor: Marius Vișan 17 ian. 2022 Știri auto

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, duminică seara (16 ianuarie) în jurul orei 18.30, după ce un autoturism s-a răsturnat pe calea ferată între localitățile clujene Poieni și Ciucea, mai exact în zona Valea Drăganului.

Autoturismul era condusă de un minor de 16 ani.

„O autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin și un echipaj SAJ au intervenit în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată, în zona localității Valea Drăganului. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.30, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată și ocupantul ieșit din aceasta.

Un tânăr a fost consultat la fața locului de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conștiență și cooperant. Traficul feroviar a fost oprit pe linia respectivă.

Accidentul s-a produs pe DN 1 E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa în direcţia localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe şinele căii ferate. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezenţa alcoolului.

În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanţele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Traficul feroviar a fost oprit pe linia respectivă, transmite ISU Cluj. Potrivit ISU Cluj, tânărul a fost consultat la faţa locului de echipajul SAJ şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Cluj


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide