Patru autovehicule căutate de autorități, descoperite de polițiștii de frontieră. Printre acestea se afla și un tractor – FOTO

Autor: ProMotor 16 feb. 2021 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Borș, Nădlac I și Nădlac II au descoperit trei autoturisme, precum și un tractor marca Class, în valoare totală de peste 301.000 lei, căutate de către autorităţile din Germania și Franța.

La data de 13.02.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, conducând un ansamblu rutier, format din cap tractor și semiremorca, înmatriculat în România. Acesta transporta în semiremorcă un tractor marca Class.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că tractorul transportat figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autoritățile din Franța la data de 04.07.2020.

Șoferul a declarat că a preluat tractorul din Franța pentru a-l transporta pe teritoriul României şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de către autorități.

Intră în GALERIA FOTO

O oră mai târziu a fost descoperit un Volkswagen Golf cu probleme

O oră mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean român, în vârstă de 24 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania la data de 05.02.2021. Șoferul a declarat că tatăl său a cumpărat mașina din Germania şi nu știa că aceasta ar fi fost căutată de către autorităţi.

În același punct de frontieră, dar în cursul zilei de 14 februarie, polițiștii de frontieră au efectuat formalitățile asupra unui cetățean român, în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Germania. La control s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, în Germania.

Un caz similar s-a înregistrat, în data de 13.02.2020, și la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II

Polițiștii de frontieră au identificat un autoturism marca Audi A7, aflat in atentia autotităților. Masina, înmatriculată în Germania, era condusă de un cetățean român, în vârstă de 24 de ani, iar la control s-a constatat faptul că figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile germane.

În toate cele patru cazuri, autovehiculele, în valoare totală de 301.400 lei, au fost indisponibilizate, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: PoliComentarii
Inchide