Autovehicule căutate de către autoritățile din Italia și Elveția, descoperite de polițiști – FOTO

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Borș II și Nădlac II au descoperit la controlul de frontieră un autoturism, un tractor și un utilaj de construcții, în valoare totală de peste 620.000 lei, căutate de către autorităţile din Italia și Elveția.

La data de 26.11.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, conducând un automarfar înmatriculat în România. Acesta transporta în semiremorcă un tractor marca John Deere și un utilaj de construcții marca Dieci.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că tractorul și utilajul de construcții figurează în bazele de date ca bunuri căutate pentru confiscare, alerte introduse de către autorităţile italiene.

Intră în GALERIA FOTO

Un Mercedes-Benz cu numere de Elveția a fost oprit de polițiști

La aceeași dată, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean român, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Elveția.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Elvetia.

Autovehiculele au fost evaluate la o valoare totală de aproximativ 620.000 lei

În ambele cazuri, autovehiculele, în valoare totală de 620.000 lei, au fost indisponibilizate, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de FrontierăComentarii
Inchide