Azi se aprind luminile de Crăciun. Restricții de circulație în București

Autor: ProMotor 28 nov. 2019 Știri auto
Azi se aprind luminile de Crăciun. Restricții de circulație în București

Astăzi se aprind luminile și începe Târgul de Crăciun în București, iar autoritățile impun restricții de circulație care vor afecta semnificativ traficul din Capitală. Târgul de Crăciun va avea loc în Piața Constituției.

Astfel, traficul va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, perimetrul cuprins între Bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia) și pe Bd. Libertății, segmentul de drum dintre Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite, fără a obtura intrările principale în Palatul Parlamentului, în zilele de 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie, între orele 12.00 și 02.00, iar în zilele de 6, 7, 8, 13, 14, 15, 20 – 26 decembrie 2019, în intervalul orar 16.00 – 02.00.

Restricții de circulație

Apar trei treceri de pietoni provizorii, în perioada 28 noeimbrie – 26 decembrie, în zona Pieței Conostituției: două dintre acestea vor fi pe breteaua dinspre Calea 13 Septembrie, în zona Ministerului Mediului, iar a treia va fi și pe breteaua dinspre Bd. Unirii, latura aferentă Ministerului de Finanțe.

Autoritățile propun următoarele rute ocolitoare:

– Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria;
– Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei;
– Calea Călăraşilor – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor;
– Bd. Unirii – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Rutieră



Comentarii
Inchide