Banca Transilvania vinde una dintre cele mai interesante mașini de familie. Skoda Octavia Combi RS este rapidă și spațioasă

Autor: Marius Vișan 04 ian. 2022 Știri auto

Skoda Octavia RS este o mașină care i-a cucerit pe șoferii sportivi, iar versiunea Combi cu tracțiune integrală este, fără îndoială, și pe placul familiștilor.

Exact o astfel de mașină a fost scoasă la vânzare pe site-ul btleasing.ro: Skoda Octavia Combi RS 4X4 2.0 TDI DSG 184 CP. Unitatea de 2.0 litri, pe motorină, produce 184 de CP, totodată aceasta fiind cea mai îndrăgită motorizare din întreg Grupul Volkswagen.

Mașina din anunț vine și cu celebra transmisie automată DSG. Acest tip de cutie de viteze oferă o accelerație excelentă, o eficiență a consumului de combustibil, precum și mult confort. De asemenea, această cutie de viteze este mai durabilă și este asociată cu motoare puternice.

Tracțiunea integrală este un alt mare avantaj al acestei mașini

Tracțiunea 4 x4 oferă numeroase avantaje față de tracțiunea doar pe roțile din față. Deoarece puterea motorului este transmisă către asfalt prin intermediul tuturor celor patru roți. Acest lucru este benefic pe zăpadă și gheață, dar și pe suprafețe umede.

Această Skoda Octavia mai are și alte dotări precum: ABS, ESP, climă automată pe două zone, navigație, senzori de parcare, Bluetooth, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, închidere centralizată, jante aliaj, computer bord, faruri LED, pilot automat, tracțiune 4×4, senzori de ploaie, conectivitate Apple Car și Android Auto, hayon electric, Keyless Go Entry, parbriz încălzit, sisteme de asistență precum Lane Sssist și Sign Assist, dar și o camera pentru mersul cu spatele.

Exemplarul din anunț a fost fabricat în anul 2018 și are un rulaj de 154.521 de km. Prețul este de 22.253 EURO (inclusiv TVA).

Intră în GALERIA FOTO

Banca Transilvania vinde una dintre cele mai interesante mașini de familie. Skoda Octavia RS este rapidă și spațioasă

Sursă foto: btleasing.ro

Dacă vorbim despre autoturisme la prima mână, iubitorii modelului Skoda Octavia RS trebuie să știe că un exemplar nou-nouț, cu tracțiune integrală 4×4, are un pornire de peste 35.000 de euro. Pentru versiunea cu motor pe benzină negocierile încep de la peste 31.000 euro. Aceste prețuri sunt valabile pentru modelul sedan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide