Banca Transilvania vinde cel mai apreciat SUV Skoda. Kodiaq este mașina perfectă pentru familie

Autor: Marius Vișan 08 feb. 2022 Știri auto

Skoda Kodiaq este unul dintre cele mai iubite modele SUV din istoria mărcii cehe.

Kodiaq este un SUV de dimensiuni medii, cu șapte locuri, fabricat de constructorul auto ceh Skoda Auto. Modelul este poziționat ca fiind cel mai mare SUV Skoda, peste modelele Kamiq și Karoq. Vehiculul se bazează pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, împărțită cu Volkswagen Tiguan Allspace și cu SEAT Tarraco.

Cei care vor să-și schimbe mașina, și iau în considerare versiunile la mâna a doua, se pot orienta către diversele site-uri de anunțuri. Cu toate acestea, procesul tradițional de cumpărare a unei mașini de ocazie presupune întâlnirea cu proprietarul, care poate fi un … samsar. Clienții care vor să evite această posibilitate se pot orienta spre site-urile unor bănci cunoscute care se ocupă cu revânzarea unor autoturisme recuperate de la clienți.

Banca Transilvania vinde prin intermediul site-ului Btleasing.ro un SUV Skoda Kodiaq (an fabricație 2017) în nivelul de echipare STYLE. Mașina dispune de tracțiune 4X4, motor pe motorină de 2.0 litri, care produce 190 CP, precum și o cutie de viteze automată DSG.

Dotările sale mai includ: ABS, ESP, climă automată pe două zone, navigație, senzori de parcare, Bluetooth, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante din aliaj, computer de bord, faruri LED, pilot automat, trapă panoramică, cârlig de remorcare, senzori de ploaie, cotieră, hayon cu acționare electrică, Keyless Go Entry, ACC, Front Assist, Sign Recognition, Android Auto & Apple Car, suspensie adaptabilă. Această mașină are un preț de 23.600 EURO (fără TVA) și 28.084 EURO (inclusiv TVA).

Intră în GALERIA FOTO

Despre Skoda Kodiaq

Designul exterior a lui Kodiaq este foarte elegant și contemporan. Arată ca un Audi Q7 la o scară mai mică și se simte, de asemenea, foarte bine construit. Kodiaq este mare la interior. Are o cabină elegantă și un spațiu adecvat în primul și al doilea rând de scaune. Spațiul este suficient chiar și pentru un pasager înalt. Acest model mândrește cu un standard ridicat de confort și siguranță.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide