Banca Transilvania vinde cel mai sigur SUV din toate timpurile: un exemplar Volvo XC90

Autor: Marius Vișan 18 feb. 2022 Știri auto

Timp de zeci de ani, numele Volvo a fost sinonim cu ”siguranță și durabilitate”. Compania a fost în prima linie în ceea ce privește asigurarea siguranței șoferilor și pasagerilor în mașinile lor încă de când a inventat centura de siguranță în 3 puncte, care, mai târziu, a devenit un accesoriu standard pe toate mașinile.

Volvo a fost prima companie care a introdus sistemul de protecție împotriva impactului lateral pe mașinile sale și a fost, de asemenea, primul producător auto care a echipat mașinile cu airbaguri laterale. Rămânând fideli ADN-ului lor, automobilele Volvo sunt unele dintre cele mai sigure mașini din lume. În 2017, SUV-ul lor emblematic, Volvo XC90, a primit titlul de ”Cea mai sigură mașină din lume” de la organizația americană Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).

Pe lângă o caroserie robustă și o mulțime de airbag-uri, ceea ce face ca Volvo XC90 să atingă apogeul siguranței auto este gama de caracteristici de siguranță oferite ca parte a Intellisafe. Acest pachet de echipamente de siguranță utilizează o multitudine de senzori și camere care fac șofatul de zi cu zi să fie o experiență mai sigură în XC90.

Cu o serie de caracteristici de siguranță inovatoare și avansate la bord, Volvo XC90 devine un vehicul ideal pentru familie.

Banca Transilvania vinde un exemplar Volvo XC90 la mâna a doua

Pentru cei care își doresc o astfel de mașină, dar la mâna a doua, și vor să evite samsarii, există o ofertă pe Btleasing.ro. Departamentul Băncii Transilvania care se ocupă cu comercializarea mașinilor recuperate de la clienți vinde un Volvo XC90 fabricat în anul 2018 cu suma de 39.800 EURO (inclusiv TVA). Mașina are un rulaj de 167.054 de km. Sub capotă se află un motor Diesel cu o cilindree de 1969 cm3 care produce 235 de CP. Mașina mai are dotări precum: ABS, ESP, cutie automată, climă automată 4 zone, Audio Infotainment Sensus Connect, navigație, senzori de parcare, conectivitate Bluetooth, interior din piele, scaune încălzite, geamuri și oglinzi electrice, proiectoare de ceață, închidere centralizată, jante aliaj, computer de bord, faruri cu semnătura luminoasă ”Thor’s Hammer”, funcția ”pilot automat”, trapă panoramică, tracțiune 4×4, cârlig de remorcare rabatabil, camera de marșarier,  Head-up Display și Virtual Cockpit, Keyless Go Entry.

Prețul nu este mic deloc, având în vedere că modelul suedez se apropie de 170.000 de km.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide