Banca Transilvania vinde o mașină electrică foarte rară în România. Preț colosal cerut pe un model electric second-hand

Autor: Cristian Gubandru 08 apr. 2022 Știri auto

Dezechilibrul economic din prezent afectează situația financiară a multor oameni de afaceri. De aceea, apar la vânzare pe piața auto second-hand modele de mașini exclusiviste vândute de firmele de leasing care au oferit finanțare pentru achiziția lor cu puțin timp în urmă. O astfel de mașină electrică rară este un Mercedes-Benz EQS 580 Edition One cu pachet AMG.

BT Leasing a scos la vânzare o mașină electrică cu acumulator mare, de 120 kWh și o autonomie de peste 750 de km WLTP.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Modelul EQS 580 4Matic+ are două motoare electrice, 523 CP și accelerează până la 100 km/h în 4,3 secunde. Viteza maximă este de 210 km/h.

EQS poate fi încărcat cu până la 200 kW la stațiile de încărcare rapide, cu curent continuu. În doar 15 minute, autonomia urcă până la 300 de km (WLTP). La stațiile domestice, sau la cele publice, EQS poate fi încărcat cu până la 22 kW cu curent alternativ, folosind încărcătorul din dotare.

Mașină electrică fabricată în 2021

Deși este o mașină electrică second-hand, fabricată în 2021 și are 7.000 de km la bord, costă mai mult decât una nouă – 165.000 euro cu TVA

Dotări: ABS, ESP, Cutie automată, Climă Automată 4 zone, , Audio Apple Car Play Android Auto, Navigație, Senzori parcare, Bluetooth, Interior Piele, Scaune încălzite, Geamuri electrice, Oglinzi electrice Rabatabile, Proiectoare ceață, închidere centralizată, Jante aliaj, Computer bord, Faruri Digitale, Pilot Automat, Volan Reglabil electric, Comenzi digitale, Padele, Piele, Trapă Panoramic, Tracțiune 4×4, Senzori Ploaie, Senzori Lumină, Cotieră, Scaune față încălzite ventilate, Keyless Go Entry, Cameră 360, Distronic , Blind spot assist, Sonorizare Burmester, Hyperscreen, Wireless Charging, Supsenise pneumatică, Headup display cu realitate augmentată, Inteligență artificială, Masaj, 4Control.

EQS dispune de un ecran foarte mare, de 141 cm (55 inch), denumit Hyperscreen, care acoperă tot tabloul de bord. Hyperscreen este disponibil opțional și conține trei display-uri: două de 12.3 inch pentru șofer și pasager, în timp ce display-ul central are 17.7 inch.

Sursa: BT Leasing

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BTLeasing.ro


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide