Banca Transilvania vinde un Volkswagen Passat Alltrack. ”Passat-ul SUV” e perfect pentru cei care caută un vehicul polivalent

Autor: Marius Vișan 24 oct. 2022 Știri auto

Volkswagen Passat Alltrack poate fi considerat combinația perfectă între un crossover și un break. Poate fi mașina perfectă pentru oricine caută un adevărat vehicul multifuncțional.

Passat Alltrack are motoare suficient de fiabile pentru a parcurge cu încredere distanțe lungi, dar este, de asemenea, conceput pentru a transporta obiecte mari datorită unui volum generos de depozitare.

Chiar și în off-road, Passat Alltrack este echipat ideal, cu o gardă la sol mai mare decât sedanul, un mod special off-road și tracțiune integrală 4MOTION. Este foarte potrivit pentru tractarea remorcilor și impresionează întotdeauna prin stilul său unic, robust, de tip all-terrain.

Cei care vor un astfel de model, dar nu și-l pot permite de nou, au la dispoziție un exemplar second-hand vândut de Btleasing.ro. Mașina se află pe lista de bunuri recuperate de la clienți.

Cât costă un Volkswagen Passat Alltrack 4Motion 2.0 DSG?

Mașina din anunț a fost fabricată în anul 2019 și a ajuns la un rulaj de 146.752 de km. Dispune de un motor de 2.0 litri diesel (unul dintre cele mai iubite motoare de către clienții din România) care produce 190 de cai putere.

Lista de dotări cuprinde: ABS, ESP, cutie de viteze automată, climă automată pe trei zone, navigație, conexiune Bluetooth, interior din piele Alcantara, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante aliaj, faruri LED, funcția de ”Pilot Automat”, tracțiune 4×4, senzori ploaie, senzori lumină, cotieră, camera marșarier precum și funcții ca ”Park Assist” și ”Front assist”. Mașina costă 21.550 EURO (fără TVA) și 25.645 EURO (inclusiv TVA).

Este clar ca lumina zilei că avantajele acestei mașini sunt garda la sol mărită, motorul diesel care asigură un consum redus de combustibil, tracțiunea integrală și cutie viteze automata DSG.

Intră în GALERIA FOTO

Volkswagen Passat Alltrack este un autovehicul oarecum atipic. Cui se adresează noul model? Celor care doresc mai mult decât un break, dar nu un SUV. Celor care vor un automobil puternic, rezistent, dar şi economic, care să fie utilizat şi la tractarea de bărci sau remorci. Mai mult, este mai economic şi mai plăcut de condus pe o autostradă decât un SUV şi mai are avantajul economiei de combustibil, fiind mai aerodinamic decât un automobil de teren.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide