O bancă vinde un Peugeot declarat daună totală de asigurator. Mașina are doar 500 de km rulați

Autor: Marius Vişan acum 3 săptămâni Știri

Unele bănci din România au departamente care se ocupă cu revânzarea mașinilor recuperate de la clienți. Printre aceste oferte există și unele mai controversate, să le spunem așa. Este vorba de mașini care costă destul de mult având în vedere starea în care se află.

De exemplu, pe site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro am găsit un Peugeot 208 care se află într-o stare deplorabilă având în vedere prețul cu care se vinde: 6.787 de euro (TVA inclus).

Intră în GALERIA FOTO

Kilometrajul unei mașini second hand contează cel mai mult

În cazul în care vreți cumpărați o mașină uzată, kilometrajul ar trebui să fie un factor imens în decizia dvs. La urma urmei, kilometrajul unei mașini este, într-un fel, o modalitate de a-i determina durata de viața. Cu toate acestea, însă, nu știm dacă regula se aplică și acestui Peugeot.

Chiar dacă mașina are un rulaj de doar 523 de km, ea a fost declarată daună totală de către asigurator

”AUTOVEHICUL DECLARAT DAUNĂ TOTALĂ DE ASIGURĂTOR. SE RECOMANDĂ VERIFICARE TEHNICĂ DE SPECIALITATE. Auto avariat frontal, farurile demontate se află în portbagaj, airbag șofer + pasager sunt declanșate, diferite subansamble demontate pot fi găsite pe banchetă, grilă radiator spartă, capotă motor înfundată, bară față spartă, parbriz crăpat, aripa dreapta față înfundată”, sunt doar câteva detalii pe care vânzătorul le oferă în descrierea anunțului.

Dacă, să zicem, cineva decide să cumpere această mașină, va trebui să o ducă direct în service unde urmează să mai dea câteva mii de euro pe investigații și reparații. Dar, în final, se va alege cu o mașină care are sub 10.000 de kilometri, un kilometraj mai mult decât rezonabil pentru o mașină la mâna a doua.


Sursa foto: Revanzare.bcr-leasing.ro


Comentarii
Inchide