Bancul zilei – De ce vor toți în iadul românesc?

Autor: ProMotor 05 iul. 2020 Știri auto
Bancul zilei – De ce vor toți în iadul românesc?

Un american moare și ajunge in iad. Acolo descoperă că există câte un iad pentru aproape fiecare țară. Merge mai întâi in iadul german și îl întreabă pe drăcușorul care păzea intrarea:

– Ce ți se face aici ?

– Programul zilei este așa: te pun pe scaunul electric pentru o oră, pe urmă te așează pe un pat de cuie pentru încă o oră, și restul zilei te biciuiește dracul german.

Omului nu-i place ce aude și încearcă iadul rusesc:

– Ce ți se face aici? îl întreabă el pe drăcușorul de la intrare.

– Programul, în fiecare zi este așa: te pun pe scaunul electric pentru o oră, pe urmă te așează pe un pat de cuie pentru încă o oră, și restul zilei te biciuiește dracul rus.

Pe urmă verifică iadul francez, iadul englez și altele și primește răspunsuri asemănătoare. Apoi ajunge la iadul românesc și descoperă că este o coadă foarte mare la intrare.

– Ce ți se face aici? întreabă americanul.

– E simplu, i se răspunde. Te pun pe scaunul electric pentru o oră, pe urmă te așează pe un pat de cuie pentru încă o oră, și restul zilei te biciuiește dracul român.

– Dar este cam la fel ca în celelalte iaduri, de ce vrea atâta lume să intre?

– Pentru că scaunul electric nu merge și nimeni nu vine să-l repare, cuiele din pat au fost furate, iar dracul român este un fost senator, așa că vine, semnează de prezență și se duce la bar!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide