Bancul zilei – Jurnalul unui român care a decis să emigreze în Canada

Autor: ProMotor 28 iul. 2021 Știri auto
Bancul zilei – Jurnalul unui român care a decis să emigreze în Canada

12. Aug.
– Ne-am cumpărat o casa nouă în Canada. Sunt foarte emoționat și fericit.
Aici e atât de frumos. Munții sunt de o splendoare nedescrisă. Abia aștept să îi văd acoperiți de zăpadă.

14. Oct.
– Canada. E cea mai frumoasă țară de pe Pământ.
Frunzele au primit toate acele minunate nuanțe de galben și portocalii. M-am plimbat cu mașina prin natură și am văzut câțiva cerbi. Sunt atât de grațioși. Cerbii sunt cele mai frumoase animale. Cred ca am ajuns în paradis. Iubesc Canada.

11. Nov.
– Ziua sărbătorii naționale. În curând începe vânătoarea cerbilor. Nu îmi vine să cred că cineva poate să ucidă un animal atât de frumos. Sper că va ninge în curând. E atât de frumos aici.

2. Dec.
– Azi noapte a nins pentru prima oară.
M-am sculat si am văzut că este alb peste tot ca în cele mai frumoase vederi. Am ieșit afară a prima oră, am curățat zăpada din fața casei, apoi ne-am bătut cu bulgari de zăpadă (eu am câștigat). Când a trecut mașina de curățat zăpada, am curățat din nou în fața curții. Țară deosebită! Iubesc Canada!

12. Dec.
– Azi noapte a nins iarăși. Mașina a curățat zăpada din nou. Ne-a blocat intrarea în curte. Aici e splendid.

19. Dec.
– Azi noapte a nins iarăși. N-am putut să scot mașina să merg la lucru.
Aici e într-adevăr foarte frumos, numai că sunt obosit de curățat zăpada. Din nou, mașina aia blestemată.

22. Dec.
– Porcăria asta albă nu s-a oprit toata noaptea. Am bătături la mâini de la lopată și mă doare spatele. Această maimuță cu mașina parcă se ascunde după colt si numai așteaptă să termin de curățat în fata curții. La naiba.

25. Dec.
– Crăciun Fericit pe naiba. A căzut din nou zăpada asta nenorocită. Dacă îl prind pe obsedatul ala cu mașina, îl omor. Mama lor, n-ar arunca mai multa sare pentru topit zăpada pe șosele. Zgârciți…

27. Dec.
– Azi noapte iarăși zăpadă. Nu ies de trei zile din casă, doar că dau cu lopata într-una după ce trece mașina. Nu pot pleca nicăieri, mașina mea este blocată sub un morman de zăpadă și mai e și foarte frig pe deasupra. Au spus ca la noapte se vor mai așeza încă 30 cm de nenoricita aia de zăpadă.

28. Dec.
– Prognoza a fost proastă. S-au mai depus 50 cm, nu 30 cm. Dacă se continua așa, nu se va topi până la vară. Mașina de curățat zăpada a rămas blocată și maimuțoiul a venit la mine să îmi ceară o lopată. I-am spus ca am rupt deja 6 curățând zăpada pe care mi-o aruncă în fața curtii. Era cat pe ce să îi dau în cap cu lopata.

4. Ian.
– Am reușit, în sfârșit, să ies din curte. M-am dus pana la magain să cumpăr de mâncare și, la întoarcere, mi-a sărit un cerb în fața mașinii. Pagube în valoare de $3000. Bestiile de cerbi trebuie omorâte. Sunt peste tot. De ce oare nu i-au omorât vănătorii toamna trecută pe toți?

3. Mai
– Am dus mașina la mecanic. Incredibil cat de mult a ruginit de la sarea aia nenorocita care se arunca peste tot, tot timpul iernii, ca să topească zăpada și tot degeaba.

10. Mai
– Mă mut înapoi în România. Nu îmi pot imagina cum cineva normal poate trăi în Canada asta!!!!!!!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide