Bancul zilei – Nu au venit la examen că au făcut pană

Autor: Promotor 29 apr. 2020 Știri auto
Bancul zilei – Nu au venit la examen că au făcut pană

Patru studenți nu ajung într-o zi de luni la examenul de biologie pentru că prelungesc petrecerea din weekend în afara orașului. Merg la facultate abia pe la prânz și se duc direct la profesor ca să-i explice de ce nu s-au prezentat la test.

– Vă rugăm să ne iertați! Am fost într-o rezervație naturală să observăm animalele, ca să le înțelegem mai bine, să fim bine pregătiți la examen. Am plecat din timp, dar pe drum am făcut pană și nu am avut o roată de rezervă. Abia azi dimineață am putut să rezolvăm și am venit direct la facultate. Ne pare rău că am ratat examenul.

Mai mult, cei patru spun că pot veni să dea examenul chiar a doua zi. Profesorul se gândește și le spune că este de acord.

A doua zi, acesta îi pune pe cei patru în săli diferite și le dă un test cu doar două întrebări. Cine răspunde corect primește punctajul maxim de 100 de puncte.

Prima întrebare este ușoară și este notată cu 5 puncte. Toți răspund corect, apoi dau pagina. Acolo este o întrebare pentru 95 de puncte: „La care roată ați făcut pană?”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide