A primit bani de la stat ca să se pună pe picioare după pandemie și el și-a luat Lamborghini. Nu e primul!

Autor: Promotor 07 aug. 2020 Știri auto

A primit bani de la stat ca să se poată pune pe picioare după ce afacerea sa a fost afectată de pandemia de coronavirus. Dar el și-a luat Lamborghini Urus. Vestea vine la scurt timp după ce un alt american și-a luat un Huracan cu ajutorul guvernamental.

GALERIE FOTO

Un bărbat din statul american Houston a primit 1,6 milioane de dolari ajutor de la stat. Lee Price III, în vârstă de 29 de ani, i-a cheltuit însă, pentru amuzamentul propriu. Și-a cumpărat un Lamborghini Urus, pe care a plătit 233.337,60 de dolari.

În garajul său a ajuns și un Ford F-350. Lee a achiziționat și un apartament de lux în centrul orașului. Pe lista lui de cumpărături au apărut un ceas Rolex în valoare de 14.000 de dolari și băuturi alcoolice în valoare de 700 de euro. 2.500 de euro a cheltuit în două cluburi de noapte și alte 2.000 într-un club de striptease.

Cum a făcut rost de bani pentru Lamborghini Urus?

În lunile mai și iunie, Lee Price III a depus cinci solicitare pentru a intra în Programul de Protecție pentru persoanele care au avut de suferit în urma pandemiei de coronavirus. Acesta a oferit autorităților informații false, susținând că dorește să angajeze zeci de persoane.

Două bănci au răspuns solicitărilor lui, oferindu-i 937.500 de dolari, respectiv 752.452 de dolari.

Price a fost arestat marți, 5 august și acuzat de fraudă, declarații false către instituții financiare și tranzacții financiare interzise.

Nu e primul care cheltuiește ajutorul de la stat pe Lamborghini

În urmă cu o săptămână, un bărbat din Florida, care obținuse 4 milioane de euro prin intermediul aceluiași program, a ales să folosească o parte din bani pentru a-și achiziționa un Lamborghini Huracan.

Autoritățile au descoperit că bărbatul mințise în privința destinației banilor solicitați de la stat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide