Bani mulţi, nesimţire cât cuprinde… vă miră această parcare?

Autor: Adrian Mihălţianu 04 oct. 2013 Știri auto

De câţiva ani încoace. în China au început să apară  milionarii ca ciupercile după ploaie. Iar noii milionari trebuie neapărat să se afişeze în maşini foarte scumpe, dar şi să iasă în evidenţă încălcând, dacă se poate, flagrant regulile de circulaţie şi de bun simţ.

Este şi cazul acestei tinere de numai 22 de ani, care a primit cadou de la mama ei un superb Maserati GranTurismo. O maşină foarte potrivită pentru o fată de bani gata, dar nu prea potrivită pentru excese… negative.

Tânăra de faţă a fost prinsă de poliţie pentru un fapt exagerat: şi-a parcat maşina în mijlocul străzii. Şi nu vorbim metaforic: maşina era parcată chiar pe banda continuă dublă care delimitează cele două sensuri de mers, deşi se vede clar din imagini că pe margini sunt prevăzute locuri speciale de parcare (pentru oamenii cu bun simţ…).

Una dintre explicaţiile proprietarei maşinii, în timp ce agentul completa amenda, a fost că ”e loc suficient să treacă maşinile celelalte pe lângă mine”. Oare motivul ăsta ar fi suficient ca să conteste amenda?

Voi ce credeţi că ar merita şoferii care parchează astfel?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide