Un bărbat care își plimbă câinele trăgându-l după un ATV, la un pas de a fi călcat de tren

Autor: David Andrei 12 oct. 2020 Știri auto

Imagini revoltătoare au devenit virale pe internet. Un bărbat care își plimbă câinele trăgându-l după un ATV este la un pas de a fi călcat de tren.

GALERIE FOTO

Un bărbat este surprins în timp ce face un gest teribil. Acesta conduce un ATV și trage după sine un câine. În loc să oprească la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată, el ignoră semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune. Trece, pur și simplu, printre bariere, cu patrupedul în lesă, deși vede foarte bine că trenul se apropie.

Din fericire, locomotiva sosește în dreptul barierelor la o fracțiune de secundă după ce bărbatul și câinele său trece de șine. Acesta își continuă drumul pe ATV ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul a avut loc în orașul Troy din statul american Montanta și a fost surprins de camera de supraveghere aflată în bordul unei mașini care aștepta – așa cum era și normal – trecerea trenului și ridicarea barierelor.

Bărbatul pe ATV și câinele, la un metru de moarte?

Pe înregistrare se poate auzi claxonul insistent al locomotivei. Conductorul trenului l-a văzut pe iresponsabilul aflat pe ATV și a încercat să-l avertizeze în timp ce acesta traversa șinele alături de câinele său. Este un miracol că cei doi sunt în viață. Cel care filmează este și el uluit: “Ce faci?” se aude vocea acestuia pe filmare. Șoferul a publicat imaginile pe YouTube, numindu-l “nebun” pe autorul gestului iresponsabil.

Bărbatul nici măcar nu a luat în calcul că ATV-ul său se poate defecta pe șine sau că animalul s-ar putea speria de apropierea garniturii de tren și că ar putea reacționa imprevizibil, forțându-l pe stăpân să reducă viteza. Oricare dintre aceste posibile scenarii s-ar fi încheiat cu o tragedie.

Și conducătorul auto aflat la volanul mașinii oprite, din care au fost captate imaginile, este uluit de faptul că bărbatul pe ATV a decis să traverseze în momentul apropierii trenului.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide