Numai în România: Un bărbat e filmat în timp ce fură țigările din buzunarul unui polițist – VIDEO

Autor: ProMotor 05 nov. 2019 Știri auto
Numai în România: Un bărbat e filmat în timp ce fură țigările din buzunarul unui polițist – VIDEO

Poliţia Prahova a început o anchetă după ce un bărbat a fost filmat când fură ţigările din buzunarul unui poliţist, în timpul unei intervenţii. La scenă asistă mai multe persoane şi râd când bărbatul bagă mâna în buzunarul poliţistului şi ia ţigările.

Filmarea este emblematică pentru o Poliție decredibilizată și adesea neputincioasă în fața valului de infracțiuni și încălcări ale legilor. Poliţia Prahova a anunţat, marţi dimineaţă, că s-a sesizat din oficiu în urma publicării imaginilor.

„Este vorba despre intervenţia unui echipaj de poliţie la un eveniment sesizat prin Dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie. În urma vizionării imaginilor, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras din buzunarul unui poliţist un pachet de ţigări, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat”, informează Poliţia Prahova.

De asemenea, conducerea IPJ a dispus verificări legate la modul de intervenţie al poliţiştilor.

În imagini se vede cum poliţiştii completează un proces verbal, timp în care un bărbat vine din spate şi fură ţigările din buzunarului unuia dintre ei. La scenă asistă mai multe persoane şi râd, ba chiar una filmează. Poliţistul nu îşi dă seama că i s-au furat ţigările. Hoţul împarte apoi ţigările celor care asistă.

Incidentul s-ar fi petrecut în comuna prahoveană Floreşti, în urmă cu două zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură videoComentarii
Inchide