A încercat să-și salveze barca scufundată cu un Jeep Wrangler și un Ford Raptor. VIDEO

Autor: David Andrei 25 iun. 2020 Știri auto

Un bărbat a încercat să-și salveze barca de lux în curs de scufundare cu un Jeep Wrangler și un Ford Raptor. Incidentul a avut loc în statul american Indiana și a fost filmat.

GALERIE FOTO

Proprietarul unei bărci cotate la 300.000 de dolari, Jeff Bianchi, și-a văzut ambarcațiunea dispărând treptat sub apele lacului Cedar. Disperat, bărbatul a aruncat în joc două dintre numeroasele mașini ale sale, un Jeep Wrangler și un Ford F-150 Raptor pentru a o salva. Martorii susțin că micul yacht Pavati începuse să se scufunde încă din timpul weekend-ului.

Astfel, posesorul de Pavati a intrat în lacul din fața casei sale cu cele două mașini. A ancorat ambarcațiunea de cele două off-roadere, bazându-se pe abilitățile lor demonstrate în afara asfaltului. Ceea ce nu a luat el în calcul este că cele două, deși au gardă mare la sol și pot traversa ape destul de adânci (81 de centimetri pentru Ford F-150 Raptor și 48 pentru Wrangler), nu au fost niciodată testate ca amfibii.

În imagini, se pot observa mai multe persoane care locuiesc pe malul lacului Cedar. Acestea au ieșit din case pentru a asista la spectacolul pus în scenă de vecinul lor.

https://www.youtube.com/watch?v=NAqzD3iimLg

Posesor de barcă de lux, Ford F-150 Raptor, Jeep Wrangler, elicopter și supercaruri

În fața uneia dintre case se poate observa un elicopter, iar în garaj pare să fie parcat un Lamborghini. Se pare că este chiar locuința celui care încearcă să-și salveze barca, scriu cei de la Carscoops, care au identificat, în “flota” sa, un Lamborghini Gallardo, un Audi R8 și un Lamborghini Huracan. Din fericire, a avut la îndemână și alte mașini decât supercarul care ar fi dispărut sub apă după doar câțiva metri. Din păcate, nici acestea nu au fost suficiente.

În imaginile surprinse de cei strânși în jur se poate observa cum, la un moment dat, Jeep-ul Wrangler pierde contactul cu solul și începe să plutească. Doi bărbați îl împing spre mal până când roțile ating din nou fundul apei. Eforturile lor s-au dovedit a fi, în cele din urmă, inutile. Atât ambarcațiunea, cât și off-roader-ele Jeep Wrangler și Ford F-150 Raptor s-au scufundat.

From one of our customers in Cedar Lake, Indiana. Someone sunk their $300k+ Pavati wake boat, then swamped his Jeep and…

Posted by Lifts Ladders and Docks.com on Sunday, 21 June 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide