Bate Velar Macan – X4 – GLC şi Q5?

Autor: Alexandru Banu acum 4 ani Știri

UPDATE: Site-ul Diariomotor a publicat poze complete cu noul Velar, despre care am scris mai jos. Site-ul care e deconspirat maşina spune că preţurile vor fi între 40 şi 65.000 de euro. Detalii tehnice apar o dată cu lansarea de la Geneva. Până atunci, ştim că e construit pe platforma modulară IQ, pe care e şi SUV-ul mare F-Pace (primul SUV al mărcii englezeşti cu acţionariat indian Tata).

GALERIE FOTO COMPLETĂ VELAR

 

Range Rover (ăla mare rău), Range Rover Sport (următorul în gamă), Velar şi Evoque. Asta va fi ordinea în care Land Rover îşi comunică potenţialul cu cea mai tare gamă de SUV-uri. Despre Velar ştiam că o să apară şi chiar la Geneva. Nu ştiam numele, care, a propos, vine de la latinescul “velare” (acoprit). Descoperirea 100% va fi la Geneva, la salonul auto, în martie.

Până acum avem doar această poză cu spatele. Între Evoque şi Range Sport, ca stil va fi mai apropiat de primul, iar ca performanţe va moşteni nişte lucruri de la Sport. Range Rover mai spune, conform carbuzz, că numele este împrumutat şi de la o serie de prototipuri din anii 60. Gary McGovern, designer şef la Land Rover, spune că “Velar este un Range Rover avangardist, o nouă dimensiune a glam-ului şi a eleganţei”. Comentarii
Inchide