Becali îşi vinde maşina!

Autor: Oraan Mărculescu 02 apr. 2008 Știri auto
Becali îşi vinde maşina!

Mai jos, câteva dintre răspunsurile venite pe adresa de mail a "vânzătorului" (care, bineînţeles, a fost redacţia promotor.ro):

red
lol negciabil??? nice joke

amer
daca se poate sa mai lassii din ea ca nu am tot baniii 🙂 si eu sunt cel mai fan  al stelei

andrey
:)) imi place gluma voastra de 1 aprilie :)) daca puneat isi voi alta data ca postat era o treaba mai prosteati pe cineva 😉 orcum… catde suporter ai fi cu 10000 nu tio da nea gigi 😉 bft in continuare la farse 😉

Mandraia Ionel
am sa incep prin cele mai frumoase cuvinte!FORZA STEAUA!..Domnule Becali am un mare respect pt Dumneavoastra..Frecventez regulat biserica in fiecare weekend si am abonament la stadionul GHENCEA bineinteles…sunt cel mai mare fan al stelei din 89 incoace..contactatzi-ma

Miron Doru
poate sa fie 1 aprilie nu se poate k gigi nu are rost sa vinde masina

raoul
Masina tocmai a fost vanduta mie…1 aprilie fericit!!:*

Neagu Alexandra
s-a vorbit atat de mult despre aceasta masina… toata lumea stie ca este o mare dragoste pentru dvs si acum cum va puteti desparti de ea? Vreau sa-mi cumpar o masina de vreo trei ani si nu pot sa ma hotarasc. Mi-ar placea masina aceasta. cum de o vindeti asa de ieftin? Este ceva in neregula cu ea?

Manciu Sorin-Florin
Vreau sa cumpar masina !!

ADI MUSAT
1 aprilieeee =))) tare faza dar mai trebuia cateva poze pt a fi verosimil

cristi
Este adevarat anuntul? Asa de ieftina maisina, doar 10.000 euro? Sau e pacaleala de 1 aprilie?

alin varanik
hai steaua – hai steaua – hai steaua – dn-zeu sa va ajute sa castigati toate meciuriile in frunte cu dl BECALI sunt un fan steaua recunosc k nu am abonament la studio deoarece sunt o persoana mai slab avuta din punct de vedere financiar. aveti o masina superba eu am o amarata de acie de care ma bucur k pot merge unde am treaba dn-zeu sa va ajute din toate punctele de vedere HAI STEAUA !!!

sava cristinel
m-ar interesa masina daca se poate negocia.

ed
nea gigi damil mie sa ma plimb pe litoral cu el si til dau inapoi la toamna

Alfred Manciulescu
Buna ziua domnule Becali, intradevar anuntul dumneavoastra este foerte tentant, din pacate nu pot participa la vanzarea masinii deoarece nu-mi pot permite intretinerea, viata de zi cu zi e foarte grea , va felicit pentru tot ce a-ti facut pana acum , va doresc multa sanatate si sa aiba grija Domnul de dumneavoastra Cu respect Alfred Manciulescu

cristian petrus
Domnule Becali, ma numesc cristi petrus locuiesc in chicago, u.s.a si sunt cel mai mare fan al echipei STEAUA BUCURESTI. fiecare meci il urmaresc la televizor sau pe internet si ma rog in fiecare zi sa castige cat mai multe trofee pt ca e cea mai iubita echipa din tara si totodata si cea mai buna. De altfel sun foarte interesat in achizitionarea masinii dumneavoastra pe care as dori sa o fac cadou tatalui meu care este de asemenea un mare stelist. El este cel care mi-a introdus drogul STEAUA  in vene si este cel mai mre admirator al dumneavoastra.Sper a primesc un raspuns pozitiv din partea dumneavoastra. Va multumesc anticipat.    FORZA STEAUA !!!!!

eric
Sa traiti nea` Gigi! Fortza Steaua!

cirstea paul
sunt fan steaua,dar nu mi permit sa vad meciurile lui steaua le vad acasa,dar iubesc masinile si as fii super fericit daca as putea sa cumpar maybachul dvs

Ionut Andrunachi
Nea Gigi,te-ai gandit vreodata cati bani ar putea intra in visteria clubului daca s-ar investi in imaginea clubului la nivel national? Steaua are din cate stiu eu doar 2 magazine de prezentare in Bucuresti,cel de la stadion si cel de langa Cismigiu. De ce nu faceti o retea nationala de magazine de merchandising. AS Roma are in Italia zeci de astfel de magazine si nu este cel mai iubit club din Italia asa cum este Steaua in Romania. Daca eu sunt in Iasi si vreau un tricou cu Steaua sau un fular ce fac? Cumpar un tricou contrafacut din piata,in loc sa investesc acesti bani sa sustin clubul? Sper ca v-am dat de gandit. Succes in vanzarea masinii.

adrian
ofer 9500 euro cash

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Becali şi-a pus în vânzare limuzina Maybach pe promotor.ro – VEZI AICI ANUNŢUL!

Cunoscutul om de afaceri Gigi Becali, patronul Stelei şi printre primii oameni bogaţi din Top 300, a pus astăzi un anunţ pe promotor.ro prin care îşi vinde limuzina Maybach 62. Preţul este foarte tentant, dar Becali vrea să o vândă doar unui fan Steaua adevărat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide