Bentley Bentayga, ridicat de autorități. Cea mai scumpă mașină ridicată vreodată?

Autor: Promotor 14 mai 2020 Știri auto

Un șofer de Bentley Bentayga a rămas fără mașină, cel puțin pentru o perioadă. Autoritățile i-au ridicat-o după ce acesta a devenit agresiv față de polițiști. Cel mai probabil, este cea mai scumpă mașină ridicată vreodată la Chișinău.

GALERIE FOTO

Mașina a ajuns pe mâna autorităților în urma unui incident bizar care a avut loc în capitala Republicii Moldova. Poliția a tras pe dreapta o motocicletă care circula haotic. Cel aflat la ghidon a devenit agresiv în fața oamenilor legii și a refuzat să se legitimeze, scrie Telegraph.md.

În timp ce polițiștii scriau procesul verbal, și-a făcut apariția un prieten al celui aflat pe motocicletă. Acesta conducea un Bentley Bentayga Black Edition, unul dintre cele mai scumpe SUV-uri disponibile, la această oră, pe piață.

Și șoferul de Bentley a fost recalcitrant. Comportamentul bizar al celor doi le-a ridicat polițiștilor semne de întrebare. Aceștia au decis să-i conducă pe cei doi la Dispensarul Republican de Narcologie. Bănuielile lor au fost confirmate în urma analizelor de sânge. Cei doi, șoferul și motociclistul, se aflau sub influența substanțelor interzise.

Atât motocicleta, cât și SUV-ul Bentley Bentayga, parcat pe un trotuar din oraș, au fost ridicate de către autorități, pentru a nu încurca circulația. SUV-ul a fost sigilat și depozitat într-o parcare din Chișinău.

Bentley Bentayga, unul dintre cele mai scumpe SUV-uri din lume

În versiune de top, cu motor W12 twin-turbo de 6.0 litri, care dezvoltă 608 cai putere și un cuplu de 900 Newton metri, Bentley Bentayga poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde și poate atinge o viteză maximă de 301 km/h. În 2016 când a venit pe lume, Bentayga era cel mai rapid SUV al lumii. Această versiune are un preț de pornire de 234.000 de euro.

Intră în GALERIE FOTO

Mașina ridicată la Chișinău este un Bentley Bentayga Black Edition, cu o vopsea exterioară și elemente din fibră de carbon dezvoltate de Mulliner, deci prețul său trece lejer de 250.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Telegraph.md



Comentarii
Inchide