Bentley Continental GTC Birkin Edition

Autor: Andrei Nan 19 sept. 2007 Știri auto

Fără spoilere uriaşe, fără evazări inutile ale aripilor, fără eleroane – simplu şi elegant. Ce rost ar avea să strici ceva aproape perfect, aşa cum este designul lui Bentley Continental GTC.

MTM s-a axat pe partea de tonifiere a propulsorului şi mai puţin pe aspectul vizual al maşinii. Astfel, Bentley Continental GTC Birkin Edition propune clienţilor două stagii de putere ale motorului W12 de 6 litri, care şi în stare "naturală" are suficient de multă putere, fiind vorba de 560 CP. Primul stagiu de upgrade al motorului înseamnă o reprogramare a unităţii de control a motorului (ECU), puterea fiind ridicată cu 75 CP, astfel ajungând la 635 CP, iar cuplul atinge 780 Nm. Pentru cea de-a două treaptă de putere, MTM "duce" propulsorul la 650 CP şi la un cuplu de 795 Nm.

Bentley Continental GTC Birkin Edition mai dispune şi de un sistem de evacuare cu patru terminaţii, de o reprogramare a softului suspensiei, pentru a asigura stabilitatea şi confortul necesar măririi puterii, dar şi de jante speciale din aliaj, de 21".

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide