Bentley sărbătoreşte centenarul cu un model ediţie limitată – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Bentley sărbătoreşte centenarul cu un model ediţie limitată – VIDEO

Pe data de 10 iulie, Bentley va sărbători 100 de ani de la înfiinţarea companiei, însă vor începe activităţile Centenarului la Salonul Auto de la Geneva 2019, cu mai multe premiere.

Una dintre cele mai importante va fi Bentley Centenary Limited Edition. Se spune că a fost „inspirată de una dintre cele mai iconice maşini de curse din Marea Britanie” şi poate se bazează pe modelul Continental GT, deşi nu avem există o confirmare oficială, scrie Carscoops.

De asemenea, tot la Geneva va avea loc debutul noului Speed Bentayga. Acesta este cel mai rapid SUV din lume şi utilizează un motor W12 de 6 litri cu twinturbo, producând 635 CP şi cuplu de 900 Nm (664 lb-ft). Acesta atinge la 100 km / h în doar 3,9 secunde şi are o viteză maximă de 306 km / h.

Pe lângă cele două modele, britanicii au mai pregătit şi o versiune nouă pentru Continental GT Convertible, precum şi Mulsanne W.O. Edition by Mulliner. 

Video



Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide