Berlingo și SpaceTourer, disponibile pentru comandă doar în versiunile electrice

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto
Berlingo și SpaceTourer, disponibile pentru comandă doar în versiunile electrice

Începând cu ianuarie 2022, toate comenzile noi pentru Berlingo VP sau SpaceTourer vor putea fi efectuate numai pentru versiunea 100% electrică. Aceasta devine singura ofertă disponibilă la comandă pentru cele două modele.

Marca Citroen ia astfel o decizie care accelerează electrificarea modelelor sale, în beneficiul clienților și al mediului. Strategia vizează modelele Berlingo VP si SpaceTourer. Versiunile termice vor fi disponibile în continuare pentru gama de vehicule utilitare și pentru destinații din afara Europei.

Având în vedere situația legată de producție, ultimele comenzi plasate în 2021 pentru versiunile termice vor fi livrate în Europa în cursul anului 2022. Clienții de Berlingo VP însă își pot comanda în Romania o versiune cu motor termic dar exclusiv cu omologare N1.

Citroen e-Berlingo oferă performanțe identice cu cele propuse de versiunea termică, fără niciun fel de compromisuri. Prin spațiul interior, modularitatea și caracterul practic propuse, modelul răspunde tuturor nevoilor. e-Berlingo este disponibil în 2 versiuni de lungime, putând găzdui până la 7 persoane la bord.

Motorul electric cu 136 CP și o viteză de 130 km/h a lui Citroen e-Berlingo oferă o pornire lină grație cuplului motor disponibil imediat. Condusul este fluid și silențios, fără vibrații și fără emisii de CO2.

e-Berlingo este echipat cu baterie litiu-ion de 50 kWh ce oferă o autonomie de până la 280 km, pentru trasee zilnice fără griji. Poate fi reîncărcat până la 80% în 30 de minute la o stație publică de încărcare rapidă de până la 100kW și în aproximativ 7 ore la un Wallbox monofazat de 7,4kW ce poate fi instalat cu ușurință de utilizatorii unui ludospace care locuiesc adesea la o locuință individuală.

Citroen e-SpaceTourer este un monovolum de mari dimensiuni, modern și versatil ce poate găzdui fără probleme la bord între 6 și 9 persoane. Cu cele 3 versiuni de lungime și posibilitățile de amenajare a interiorului, e-SpaceTourer oferă o nouă soluție 100% electrică pentru utilizările profesioniștilor și familiilor.

Monovolumul electric adaugă calităților oferite de SpaceTourer toate avantajele modelelor electrice în ceea ce privește confortul și condusul responsabil și economic. Modelul permite o mare libertate de mișcare pentru un grup de mai multe persoane cu cele două niveluri de autonomie: până la 230 km (ciclul WLTP) cu bateria de 50 kWh și până la 330 km cu bateria de 75 kWh. Oferă aceeași ușurință la încărcare ca și e-Berlingo, precum și plăcerea de a conduce în modul electric.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Citroen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide