Best of ProMotor: cele mai bune imagini ale lui 2013

Autor: Adrian Mihălţianu 02 ian. 2014 Știri auto

Tocmai s-a terminat un an destul de plin pentru redactorii ProMotor, iar înainte de a ne apuca de treabă în 2014 (unii dintre noi s-au apucat deja…), ne gândeam să vă oferim o galerie foto cu unele dintre cele mai interesante fotografii făcute de noi pe parcursul anului trecut.

Revenim imediat şi cu testul ăsta, în caz că n-aţi remarcat Dusterul facelift din stânga 🙂

Fie că e vorba de teste spectaculoase pe gheaţă la Cercul Polar şi la minus 30 de grade Celsius, fie că e vorba de obişnuitele teste de pe creasta munţilor unde reuşim întotdeauna (ca un făcut…) să rămânem înzăpeziţi (ai zice că o căutăm, când noi de fapt nu…), fie că e vorba de teste sub arşiţa soarelui Dobrogean sau la un final de toamnă uscată, ne-am bucurat de zeci de maşini şi am încercat să vă împărtăşim şi vouă această bucurie.

Ne-a cam plăcut să urle motoarele la înălţime…

Ne ferim să post-procesăm foarte puternic imaginile noastre, iar acest stil va continua, căci dorim să vă înfăţişăm maşinile cât mai aproape de realitate – în fond, să puteţi alege mai uşor care vă farmecă mai mult.

Tot ce vedeţi în poză este 100% aşa cum a ieşit din aparat

Dar asta nu înseamnă că fotografii noştri nu ştiu să facă minuni, mai ales atunci când trebuie să reziste în frig, ploaie, arşiţă sau vânt până ne mişcăm noi cu maşinile aşa cum trebuie.

Noi stăm în maşini, ei… în ploaie!

Şi dacă tot începem un an în care ne-am propus să facem totuşi ceva mai multe lucruri spectaculoase decât în cel care a trecut, suntem siguri că fotografii noştri vor reuşi imagini chiar mai interesante decât cele de anul acesta.

Şi o să fie mult mai mult fum. Garantăm!

Am pregătit pentru voi nu mai puţin de patru road-trip-uri mari în 2014, nenumărate comparative, dar şi mai multe pictoriale în care maşina e personajul principal şi care până acum apăreau doar în revista tipărită. De acum încolo, le veţi putea admira şi digital!

Vom munci 24/24 pentru noi! Ăăă, voi! 🙂

Aşadar, fuga în galeria foto cu maşinile lui 2013, de unde vă puteţi alege wallpaperul favorit, iar noi vă promitem că anul acesta va fi şi mai şi!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide